Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris på städning i Linköping.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag inom städning i Linköping i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag med städning i Linköping som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller städning kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om städning

Så skall du ha tag på lite städning i Linköping så använd vår tjänst då du kan spara massor av pengar

Du kan spara mycket tid och energi av att låta någon annan sköta städningen. Idag är också så att familjer och människor av helt olika klass har råd med att anlita städhjälp, då man till exempel kan använda sig av det fördelaktiga rut-avdraget.

Om du tycker att det är krångligt att hitta ett städföretag som erbjuder precis det du vill, eller om du bara inte har tid till att leta, kan du använda dig av vår offerttjänst. Du fyller alltså i formuläret uppe till höger, så noggrant du kan, och skickar sedan in det. Du får svar inom ett par dagar från intresserade och anslutna städföretag. Smidigt och enkelt!

Vilka delar av städningen är det som du gärna hade sluppit? Är det storstädningen, där allt ska dammtorkas, putsas och skuras, eller är det dammsugningen och det allmänna plocket som tar mest tid ifrån dig? Du kanske tycker att just ditt boende är extra svårstädat och därmed behöver hjälp. Oroa dig inte, det är inte tabubelagt att anlita en städfirma. Det är i stället ett nytt sätt att investera i sig själv och sin familj.

Är du som så många andra trött på att komma hem efter jobbet och se disken stå i diskhon, skoavtryck i hallen och utstickande dammråttor under soffan? De flesta av oss, oavsett vad vi gör om dagarna, anser att städning är ett nödvändigt ont och det är ett arbete som mer eller mindre aldrig tar slut. Såklart finns det de som faktiskt tycker om att städa, men de är förmodligen inte i majoritet. Om du känner igen dig i önskningen att få ägna den tid du ägnar till städning till något annat, så kan det vara dags att anlita en städfirma.

Mer om Karlstad

I Linköping har man hittat fornlämningar från bronsåldern och järnåldern, så platsen har varit bebodd i många tusentals år. Man har även påträffat runstenar från vikingatiden. Staden är sedan 1100-talet kyrklig centralort för Gotland, Småland och Östergötland. Man tror att första gången Linköping nämns i sin dåtida form ”Liunga Kauping” är år 1104, och det nämns sedan år 1178.

Linköping är centralort i Östergötland, belägen på Östgötaslätten. Staden är Sveriges sjunde största stad med sina cirka 110 000 invånare, och Linköpings kommun är Sveriges femte största. Precis som de flesta av de större städerna är Linköping en populär universitetsstad, med sitt universitet som grundades år 1975.

Med sin närhet till Stockholm är Linköping en blomstrande entreprenörsstad. Här samlas människor med olika yrken, erfarenheter och kunskaper. Om du befinner dig i Linköping och letar efter till exempel en redovisningsekonom, målare, snickare eller annan service- eller hantverksutövare, använd dig då av offertformuläret uppe till höger. Intresserade företag kommer att kontakta dig och ge dig sina offerter.

Staden är som sagt populär bland många, och det är många studenter som söker sig till staden. Universitetet är ett av de större i Sverige, och har cirka 27 000 inskrivna studenter varje år. Detta har såklart ökat efterfrågan för boenden, och staden utökas ständigt med nya bostadsområden och stora fina lägenhetshus.

Sagt om tjänsten