Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris från en som håller på med redovisning i Linköping.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag som håller på med redovisning i Linköping i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag som håller på med redovisning i Linköping som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller redovisning kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om redovisning

Detta är ett arbete som ständigt pågår, och får inte glömmas bort eller slarvas med. Alla kontohändelser ska bokföras som verifikationer, och det gäller så klart inköp, försäljning och så vidare. Man ska spara all sin bokföring i minst sju år, och givetvis på en trygg och säker plats. Man kan komma att bli skyldig att redovisa alls sin bokföring sju år bakåt i tiden.

Ta hjälp av vår offerttjänst, där vi har samlat de allra bästa ekonomerna i just ditt sökta område. Du fyller i formuläret som du ser uppe till höger, och du fyller i alla nödvändiga uppgifter plus beskrivning av ditt behov. Du får sedan offerter från de företag som passar allra bäst. Därefter kan du välja och vraka, och ta den offert du anser vara bäst för dig.

För många egenföretagare kan just redovisningen och bokföring vara ett tidskrävande och stundtals allt för svårt moment. Många känner att de inte kan ägna tid åt det som är deras faktiska verksamhet, och primära kunskap. Då kan det vara lämpligt att ta hjälp en redovisningsekonom, och det är inte alls svårt att hitta en som matchar som dina behov!

Vi hjälper dig att hitta offerter från de som håller på med redovisning i Linköping så att du kan lägga tid och pengar på annat

Vad är egentligen redovisning och vad är syftet? Det är ett område inom företagsekonomi, och syftet är dokumentation av organisationer och företags resurshantering. Man redovisar bland annat det ekonomiska resultatet, samt företagets ekonomiska status vid en viss tidpunkt. All ekonomisk verksamhet ska redovisa för sina tillgångar, och det görs dagligen via bokföring som sedan redovisas med ett årsbokslut.

Mer om Linköping

Staden är som sagt populär bland många, och det är många studenter som söker sig till staden. Universitetet är ett av de större i Sverige, och har cirka 27 000 inskrivna studenter varje år. Detta har såklart ökat efterfrågan för boenden, och staden utökas ständigt med nya bostadsområden och stora fina lägenhetshus.

I Linköping har man hittat fornlämningar från bronsåldern och järnåldern, så platsen har varit bebodd i många tusentals år. Man har även påträffat runstenar från vikingatiden. Staden är sedan 1100-talet kyrklig centralort för Gotland, Småland och Östergötland. Man tror att första gången Linköping nämns i sin dåtida form ”Liunga Kauping” är år 1104, och det nämns sedan år 1178.

Med sin närhet till Stockholm är Linköping en blomstrande entreprenörsstad. Här samlas människor med olika yrken, erfarenheter och kunskaper. Om du befinner dig i Linköping och letar efter till exempel en redovisningsekonom, målare, snickare eller annan service- eller hantverksutövare, använd dig då av offertformuläret uppe till höger. Intresserade företag kommer att kontakta dig och ge dig sina offerter.

Linköping är centralort i Östergötland, belägen på Östgötaslätten. Staden är Sveriges sjunde största stad med sina cirka 110 000 invånare, och Linköpings kommun är Sveriges femte största. Precis som de flesta av de större städerna är Linköping en populär universitetsstad, med sitt universitet som grundades år 1975.

Sagt om tjänsten